Дали денес треба да посетите менувачница – Еве колку е курсот на еврото, доларот и другите валути…

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 23.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 26.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

БИТКОИН ДОСТИГНУВА АСТРОНОМСКИ ВРЕДНОСТИ! Овој раст не сме го виделе од 2021 година.

BiznisPRO

Телеком ја пушти првата комерцијална 5G мрежа во Македонија

BiznisPRO

ЕП ја продолжи суспензијата на царините за украинските производи

BiznisPRO