Дали треба да побрзате во менувачница? – Курсна листа за 28.02.2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 27.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 28.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Нова супер пролетна понуда од новиот оператор во Македонија – претплатите на пола цена

BiznisPRO

Стопанска комора: Мерките кои се носат да не го нарушат оперативното работење на компаниите

BiznisPRO

Македонците „оставија“ 16 милиони евра во Србија само во јануари годинава: Трети по бројот на посетители во оваа соседна земја

BiznisPRO