Дали треба да се посети менувачница? Курсна листа на девизи за 22 април 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 19.04.2024 која се применува од 00:00 часот на 22.04.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Нов бран банкротства: Ќе се затворат третина од кафеаните

BiznisPRO

Енергетски биланс за 20.10.2022: ЕСМ произведе 100% струја за домаќинствата и малите потрошувачи

BiznisPRO

Убава вест: Доаѓа исплата на пензиите, еве и кога

BiznisPRO