фото Бизниспро

Дали утре треба да се посети менувачница? – Курсна листа за 13-ти мај

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 10.05.2024 која се применува од 00:00 часот на 13.05.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Дали треба да посетите менувачница: Објавена курсната листа за 7-ми март 2024

BiznisPRO

Дали знаете колку се заработува во филијалите на Лидл?

BiznisPRO

Цените на европските индустриски производи паднаа и во јануари

BiznisPRO