Колку чинат девизите денеска – Курсна листа за 11 јуни 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 10.06.2024 која се применува од 00:00 часот на 11.06.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Убава вест: Минималната плата ќе биде 20.000 денари, а пензиите ќе пораснат за 7%

BiznisPRO

Владата усвои антикризни мерки за намалување на трошоците во јавниот сектор

BiznisPRO

Кога го поместуваме часовникот? Се ближи почетокот на зимското сметање на времето

BiznisPRO