Колку чинат девизите денеска – Курсна листа за 8 јули

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 05.07.2024 која се применува од 00:00 часот на 08.07.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Виталиа го проширува своето глобално присуство со нова продавница во Казабланка, Мароко

BiznisPRO

Се гради со полна пареа во Америка

BiznisPRO

„Брако“ стартува со нова производствена програма, 450 тона метални конструкции годишно ќе се испорачуваат во Австрија

BiznisPRO