Нова инвестиција од 30 милиони евра во Скопје, ќе има нови вработувања

Обраќање на премиерот Ковачевски по повод нова инвестиција вредна 30 милиони евра во ТИРЗ Скопје 1.

Со почеток во 10:00 часот премиерот Димитар Ковачевски, придружуван од директорот на ТИРЗ Јован Деспотовски, ќе се обрати по повод нова инвестиција YFA Automotiv вредна 30 милиони евра во ТИРЗ Скопје 1.

Можеби ќе ве интересира...

Ангеловска-Бежоска: Основната камата е сѐ уште под нивото од почетокот на пандемијата

Бизнис про

Httpool на Aleph стана претставник во Централна и Источна Европа за поддршка на Microsoft Advertising

Бизнис про

Телеком продолжува да ја гради 5G мрежата низ Македонија

Бизнис про