РКЕ објави калкулатор со кој секое домаќинство може само да си направи пресметка за потрошената струја

Регулаторната комисија за енергетика објави калкулатор со кој секое домаќинство може само да си направи пресметка за потрошената струја.

На денешната прес-конференција претседателот на Регулаторната комисија за енергетика, Марко Бислимовски кажа дека потрошувачката во период на важење на евтина струја нема да влезе во блок тарифите.

Пресметките може да ги направите ТУКА.

Можеби ќе ве интересира...

Ангеловска-Бежоска на Конференција на Централна банка на Белгија: Независноста на централните банки и макроекономската стабилност се меѓусебно условени

BiznisPRO

Во Македонија има 100.000 невработени лица

BiznisPRO

Нова цена на горивата

BiznisPRO