минимална плата

ВО ФОКУСОТМакедонија

Минималната плата од 1. јануари 2022 ќе биде 18.000 денари?

BiznisPRO
Се токмат промените за законските акти за минималната плата, дознава Biznispro и истите ќе се најдат на рагледување во Собранието многу скоро. Со новите законски...