заштеда

Македонија

Пет златни совети како да заштедите гориво – ако ги почитувани овие правила трошоците ќе ги намалите и до 20 проценти

BiznisPRO
Со малку внимание и размислување додека возите, можно е да заштедите до 20 проценти на гориво. Без разлика дали горивото е скапо или евтино, нема...