Треба ли да се посети менувачница утре? – Курсна листа за 6-ти мај 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 02.05.2024 која се применува од 00:00 часот на 06.05.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

УЈП објави список кој може да го видат сите: Со имиња и презимиња на луѓе и фирми објавена листа на должници за данок

BiznisPRO

Падна одлука: Едни горива поскапуваат, други поевтинуваат

BiznisPRO

Цената на гасот падна за повеќе од 50 отсто

BiznisPRO