Тргна исплатата на пензиите – Оваа македонска банка ги изненади пензионерите предвреме

Соопштение на ХАЛК БАНКА:

Почитувани пензионери, клиенти на Халкбанк АД Скопје, ве известуваме дека исплатата на пензиите на вашите платежни сметки се изврши денес 29.02.2024 и средствата Ви се на располагање во сите Филијали на Халкбанк АД Скопје, преку банкоматите, ПОС терминалите кај трговците и преку употребата на електронско и мобилно банкарство.

Исплатата може да се изврши и на шалтерите во поштенските единици на Пошта на Северна Македонија / Posta e Maqedonisë së Veriut само за клиентите кои имаат дадено согласност за исплата преку пошта.

Можеби ќе ве интересира...

Измените ќе стапат на сила во мај: Електронска банка ги менува условите за работа

BiznisPRO

Две третини од банките од ЦИЕ веќе имаат ESG стратегија за финансирање на недвижен имот

BiznisPRO

Девизните резерви на крајот на октомври 3,92 милијарди евра

BiznisPRO