Дали треба да се оди во менувачница во петок? – Курсна листа за 21 јуни 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 20.06.2024 која се применува од 00:00 часот на 21.06.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

извор НБРМ

Можеби ќе ве интересира...

Продолжува редовната испорака на руски гас преку Украина

BiznisPRO

Како до 60 милијарди евра?

BiznisPRO

Од 2,2 на 4,3 милијарди евра – Државата речиси ги дуплирала државните резерви во споредба со 2015-та година!

BiznisPRO