фото Бизниспро

Дали треба да се посети менувачница? – Курсна листа за 15 мај 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 14.05.2024 која се применува од 00:00 часот на 15.05.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

ПАДНА ОДЛУКА: Поевтинуваат дел од горивата, еве што соопшти регулаторна

BiznisPRO

Курсна листа за 14 мај 2024

BiznisPRO

Скок и на минималецот: Од 2024 минимална плата речиси 400 евра

BiznisPRO