Девизен курс за 1 март 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 29.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 01.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Се стопи добивката на Макпетрол за 41 отсто

BiznisPRO

Поскапуваат дел од поштенските услуги

BiznisPRO

Во март ново зголемување на пензиите – Колку проценти повеќе ќе добијат пензионерите?

BiznisPRO