Колку е еврото, а колку доларот – Девизен курс за 12.02.2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22) Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија

формирана на 09.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 12.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Главниот економист Крстевска на Конференција на М6 „Чекор напред“: Разликата меѓу нашата инфлација и ЕУ инфлацијата е одраз на домашни структурни фактори

BiznisPRO

Значително намалување на цената на горивата – ова се новите цени

BiznisPRO

Утре нова цена на горивата во Македонија

BiznisPRO