фото Бизниспро

Дали во понеделник треба да посетите менувачница – Еве колку чинат валутите според најновата курсна листа на НБРМ

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 07.06.2024 која се применува од 00:00 часот на 10.06.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Курсна листа за 14 мај 2024

BiznisPRO

Цените на големо во Германија во февруари паднаа за три отсто на годишно ниво

BiznisPRO

Бесими: Со заштеди и прераспределби во Буџетот обезбедени 61 милион евра за справување со енергетската и ценовната криза

BiznisPRO