Колку ќе чинат девизите во понеделник – Курсна листа за 17-ти јуни 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 14.06.2024 која се применува од 00:00 часот на 17.06.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Како се произведуваат соларните панели? – Еве за колку време се враќа инвестицијата од 6.000 евра во фотоволтаици

BiznisPRO

Ова е најдобрата земја за пензионери во светот: Експертите предупредуваат на што да се внимава во златното доба

BiznisPRO

Внимавајте: Зa една година измамени 43 граѓани со брзи кредити

BiznisPRO