ТРГНА ИСПЛАТАТА: Пензионери, проверете ги сметките!

Пензијата за сите пензионери е достапна од денеска на сметките на македонските пензионери.

Парите од августовската пензија можат да се подигнат од банкоматите или од шалтерите во банките.

Од овој месец пензијата ќе се исплаќа во редовниот термин на првиот ден од месецот.

Можеби ќе ве интересира...

„Грин Mашинс“ се покажаа одлично пред словенечките комунални служби – реализирана практична презентација во Ново место

BiznisPRO

Ново значително поевтинување на горивата

BiznisPRO

Не е првоаприлска шега – Ново значително намалување на дизелот од полноќ

BiznisPRO