Курсна листа за 26 април 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 25.04.2024 која се применува од 00:00 часот на 26.04.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

WSJ: Извршните директори се загрижени за употребата на дрога на Маск

BiznisPRO

„Брако“ со возилата „Грин Машинс“ од утре учествуваат на престижниот ИФАТ саем во Минхен

BiznisPRO

Лоша вест: Поскапуваат горивата за 3 денари од литар, ова се новите цени кои ќе важат од полноќ

BiznisPRO