нова цена на горивата

+ВО ФОКУСОТМакедонија

Нова цена на горивата

BiznisPRO
Утре регулаторната комисија за енергетика стандардно како и секој понеделник ќе ја објави новата цена на горивата по која ќе се точат во следните 7...